Diana Landry író, akit nem felejthetsz el

Diana Landry író interjú, bemutatás. Ez a sorozat a másik weboldalamon futó Egyéniségek mintájára, olyan egyéniségeket mutat be, akik saját erőből emelkedtek fel, de itt csak szerzőket, írókat mutatok be. A hagyományos interjúkkal ellentétben itt nem annyira az életrajzi, hanem sokkal inkább az egyéniséggel és írással kapcsolatos oldalát ismerhetjük meg a szerzőnek.

Diana Landry -t közösségi oldalon keresztül ismertem meg, s az írón túl számomra azonnal feltűnt a segítőkészsége, pozitív hozzáállása. A moly weboldalán igencsak jó értékelést kaptak a regényei, ami tovább fokozta kíváncsiságomat a mögötte álló személy iránt. Diana Landry író oldalát itt követheted a Facebookon: Diana Landry

1.Mióta írsz, milyen műfajokban és mi volt a legnagyobb sikered, vagy sikereid?

Eddig három regényem jelent meg. Az első kettő egy romantikus regénysorozat, leheletnyi krimivel fűszerezve. A harmadik pedig egy olyan romantikus regény, amit Levia Anne írótársammal közösen alkottunk meg.

Az első regényem, a Nem bújhatsz el megjelenése óta sokféle siker ért. Sikernek éltem meg az első olyan értékelést, véleményt, amit olyan olvasótól kaptam, akit személyesen nem ismerek. Sikernek élem meg azokat a rövid üzeneteket is, amiket nap, mint nap kapok. Persze nagyon jó érzés az is, amikor valamelyik regényemet egy-egy sikerlistán meglátom.

2.Mi volt a legnagyobb nehézség számodra az írás és eladás teljes folyamatában?

A legnagyobb nehézség? Talán az volt a legnehezebb, amikor eldöntöttem, hogy megjelentetem az első regényem. Igen. Azt hiszem, hogy ez az első lépés volt a legnehezebb.

3.Diana Landry író – Az írás mennyire hobbi és mennyire munka számodra?

Az írás számomra hobbi, kikapcsolódás. Talán ezért nem érzek kényszert arra, hogy minden nap leüljek a gép elé, és írjak. Sőt! Van, hogy hetekig nem írok egy sort sem. Félek, ha egyszer munkaként, vagy megélhetésként gondolnék az írásra, akkor egyfajta kényszerként élném meg és elveszítené a varázsát számomra.

4.Mi az, amit az írásban a legjobban szeretsz?

Legjobban azt szeretem, amikor egy kósza gondolatból megszületik egy jelenet, vagy akár egy teljes történet. Amikor írok, nincsenek korlátok. A karaktereim által az lehetek, aki akarok és ez fantasztikus érzés.

Diana Landry az írás számomra hobbi, kikapcsolódás

5.Honnan merítesz ötleteket, vagy inspirációt?

Lehet furán hangzik, de mindenhonnan. A hétköznapok során sokat vagyok emberek között. Egy-egy elejtett mondat, gesztus, vagy akár újságcikk is elindíthat nálam olyan gondolatokat, amikből jelenetek születhetnek, vagy idővel akár egy kerek történet. A hétköznapok történései rám is hatással vannak. Ha egy gondolat szöget üt a fejemben, vagy elhangzik egy frappáns párbeszéd, előkapom a jegyzetfüzetem és gyorsan leírom.

6.Diana Landry író – Miben különbözöl más szerzőktől?

Erre a kérdésre nem igazán tudok válaszolni. Én egyszerűen, én vagyok. Soha nem hasonlítottam sem magam, sem a regényeimet más írók műveihez.

7.Van valami üzenete az írásaidnak?

Mint említettem, romantikus regényeket írok. Ezekkel a történetekkel elsősorban a női olvasóimnak közvetítek üzenetet. Mégpedig azt, hogy mindannyian megérdemeljük a szerelmen és tiszteleten alapuló kapcsolatot.

8.Melyek a kedvenc műfajaid, szerzőid, vagy olvasmányaid?

Elsősorban romantikus regényeket olvasok. Ezen belül kedvenceim a történelmi regények, illetve a kalandregények. Sok olyan történet van ezek közül, amiket újra, meg újra elolvasok. Ilyen például Diana Gabaldon Outlander sorozata. De, imádom például Böszörményi Gyula Ambrózy báró esetei című sorozatát is.

9.Diana Landry, hogyan ápolod olvasóiddal a kapcsolatot?

Az olvasóimmal elsősorban a közösségi médián keresztül tartom a kapcsolatot. Vannak közöttük olyanok, akikkel ez az ismeretség mára már barátsággá alakult, és napi szinten beszélgetünk nemcsak a regényeimről, hanem más könyvekről, hobbiról, családról.

10.Mit javasolsz azoknak, akik most kezdik az írást és szeretnék majd könyveiket eladni?

Azoknak akik most kezdik az írást azt tanácsolom, hogy merjenek önmaguk lenni. Élvezzék az írást. Ne akarjanak görcsösen hasonlítani más írókra. Ezt az olvasóik is érezni fogják.

Az eladással kapcsolatban biztos marketingtippet nem tudok adni. Mindenkinek más recept válik be, de ha te ismered a tuti receptet, akkor keress meg.

Diana Landry író, akit nem felejthetsz el
Tagged on:     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!